18 ANYS VIATJANT JUNTS

Tot un ventall d'experiències ...

ELS NOSTRES SERVEIS

El nostre equip està format per professionals amb gran experiència i en formació contínua en les diferents àrees de negoci:

VIATGES DE NEGOCIS

Qui va dir que els viatges d'empresa havien de ser pesats, incòmodes i costosos? En AGA Travel redefinir el viatge d'empresa cuidant a l'màxim tots els detalls. Abans, durant i després de el viatge; per això hem creat el nostre programa "CORPORATE PREMIUM"

MICE: REUNIONS, CONGRESSOS I INCENTIUS

Dissenyem a mida tot tipus d'esdeveniments, reunions, seminaris, congressos i incentius enfocant-nos en la CREATIVITAT i la PASSIÓ pel que fem. El nostre objectiu és que el nostre client guanyi i confiï de nou en nosaltres. Volem formar part dels vostres projectes.

VIATGES DE VACANCES

En AGA Travel volem ajudar-te a crear la teva pròpia història: volem dissenyar i personalitzar les teves vacances en grup o en viatge privat a qualsevol lloc. Mai el món va estar tan al teu abast.

ET POT SORTIR GRATIS!

EXCLUSIU PER ALS NOSTRES CLIENTS Sortegem dos premis de fins a 3000 euros cadascun el proper dia 21 de Desembre de el 2020. (Consulteu bases de l'sorteig a VEURE MÉS)

ESPECIAL LLUNES DE MEL

Deixa'ns ajudar-te a planificar la part més important de la teva boda, el viatge de lluna de mel. Visita la nostra secció "vacances" i selecciona el teu destí preferit o deixa'ns suggerir llocs de somni .... punxa "VEURE MÉS".

AQUEST MES RECOMANEM ...

Et dediquem aquesta secció perquè puguis obtenir informació sobre productes, veure llocs d'interès i ofertes irresistibles.

ELS NOSTRES VALORS
Texto mensaje de valores

ELS NOSTRES VALORS

Sostenibilitat, igualtat, responsabilitat, proximitat i cooperació.

VALORS CORPORATIUS

Transparència, honestedat i confiança.

VALORS DE DESENVOLUPAMENT

Innovació, formació contínua, adaptació a les noves tecnologies i nous entorns.
Estem en contacte

Truqui'ns, el nostre personal estarà encantat
d'atendre-amb molt de gust!

Direcció

PASEO MALLORCA, 11,
07011 PALMA DE MALLORCA
Islas Baleares

Contacte

Telèfon: 971 22 22 92

Email: info@agatravel.com

Resolgui aquesta suma 2+2 =

Cercar

+